ONZE MENU'S
SUGGESTIES
VOORGERECHTEN
asperges op z'n vlaams
20€
asperges met ger zalm en vinaigrette van tomaat, sjalot en bieslook
24€
HOOFDGERECHTEN
kalfsmignon, asperges, geglaceerde groenten, mosterdsaus en rosti aardappel
34€
gebakken dorade royal met asperges, romig sausje met dragon, rivierkreeftenvlees en puree
36€
DAGSCHOTELS
dinsdag 23/04/2024
GESLOTEN
vrijdag 26/04/2024
tymsoep-tongschar fijne groenten PR
dinsdag 30/04/2024
tomatensoep -steak FR
vrijdag 03/05/2024
witloofsoep-gepaneerde visfilet tartare PR
MENU'S
Suggestiemenu maart - april
- hapje van de chef
- asperges met ger zalm en vinaigrette van tomaat sjalot en bieslook
-taartje zwarte woud met kersenijs en kersen
Kreeftenmenu
- Hapje van de chef
Scampi schotel DELUXE
Deze formule is NIET verkrijgbaar op zaterdag zon en feestdagen
- hapje van de chef
- scampi schotel bestaande uit 3x4st scampi met pikante aardappelpartjes-met keuze uit
chef - diabolique - curry - look - gebakken slaatjeen tartare - fijne kruidensaus
-sorbet meloen of ijs souffle limoncello
kelner voor zaterdag-avond en zondag-middag
ervaring vereist !!!
Wegens de sterke prijsstijging
van de kreeften is de voorraad beperkt, indien mogelijk graag bestellen.
Bedankt voor jullie begrip !!!!!
|
|