RESTAURANT 'T KOFSCHIP
ONZE MENU'S
Hieronder vinden jullie het aanbod aan suggesties, dagschotels en menu's
PAAS - MENU
Paas zondag en Paas maandag
Hapje van de chef
***
Slaatje gebakken scampi en gerookte zalm met groene asperges
***
Iberico varken met belgische asperges, sausje spek en zilveruitjes, tortilla chorizzo
of
Gebakken roodbaars met belgische asperges, romig vissausje met garnaaltjes, puree
***
Trio van chocolade met rood fruit
59.00€

DAGSCHOTELS
dinsdag 18/3/2025
champignonsoep- kipbil provencal FR
€ 18,00
vrijdag 21/3/2025
witloofsoep- tongschar fijne groenten PR
€ 18,00
dinsdag 25/3/2025
tomatensoep- stoofvlees FR
€ 18.00
vrijdag 28/3/2025
knolseldersoep -scampi tomaat PR
€ 18.00
dinsdag 01/3/2025
fijne groenten bouillon- steak FR
€ 18.00
vrijdag 3/3/2025
pompoensoep - zalm mousseline PR
€ 18.00

MENU'S
Kreeftenmenu
Hapje van de chef
Kroketje van kreeft of Romig kreeftensoepje of Carpaccio van tonijn
Canadese kreeft (500gr) met keuze uit volgende bereidingen
( belle-vue / blanke botersaus / thermidor - met lookboter - a la nage - à l'amoricaine - met curry en appel )
Creme brule of ijs souffle limoncello
€ 82,00
Scampi schotel DELUXE
Deze formule is NIET verkrijgbaar op zaterdag zon en feestdagen
Hapje van de chef
Scampi schotel bestaande uit 3x4st scampi met pikante aardappelpartjes-met keuze uit
chef - diabolique - curry - look - gebakken slaatjeen tartare - fijne kruidensaus
creme brule of souffle limoncello
€ 40,00
