ONZE MENU'S
Hieronder vinden jullie het aanbod aan dagschotels en menu's, iedere maand is er een suggestie menu en suggesties verkrijgbaar
SUGGESTIES
suggestie menu
Hapje van de chef
***
Risotto met beukenzwam, gebakken hazenrugfilet, ajuinsaus
***
Hertenfilet, winters groen, appel en veenbes, portosaus , kroketten
***
Gebak “chocolade, panna cotta, hazelnoot”
€ 67.00
suggesties
voorgerechten
Duo van wildpastei en z’n confituren € 19.00
Risotto beukenzwam, gebakken hazenrugfilet, ajuinsaus € 23.00
hoofdgerechten
Hertenfilet, winters groen, appel en veenbes, portosaus, kroketten
€ 36.00
Traag gegaarde fazantenborst, z'n kroketje, zalf van pompoen, flan spruitjes, witloof, kroketten
€ 32.00
dessert
taartje chocolade, panna cotta, hazelnoot
€ 12,00

DAGSCHOTELS
dinsdag 02/12/2025
groentensoep- kipbil porvencal FR
€ 18,00
vrijdag 05/12/2025
pompoensoep-visfilet mosterdsaus PR
€ 18.00
dinsdag 09/12/2025
GESLOTEN
vrijdag 12/12/2025
bloemkoolsoep - zalm mousseline PR
€ 18.00
dinsdag 16/12/2025
tomatensoep - steak FR
€ 18.00
vrijdag 19/12/2025
courgettesoep - gepaneerde visfilet tartare PR
€ 18.00
dinsdag 23/12/2025
GESLOTEN
vrijdag 26/12/2025
curysoep - scampi tomaat PR
€ 18.00
dinsdag 30/12/2025
GESLOTEN
vrijdag 02/01/2026
GESLOTEN

MENU'S
Kreeftenmenu
Hapje van de chef
Kroketje van kreeft of Romig kreeftensoepje of Carpaccio van tonijn
Canadese kreeft (500gr) met keuze uit volgende bereidingen
( belle-vue / blanke botersaus / thermidor - met lookboter - a la nage - à l'amoricaine )
Creme brule of ijs souffle limoncello
€ 82,00
Scampi schotel DELUXE
Deze formule is NIET verkrijgbaar op zaterdag zon en feestdagen
Hapje van de chef
Scampi schotel bestaande uit 3x4st scampi met pikante aardappelpartjes-met keuze uit
chef - diabolique - curry - look - gebakken slaatjeen tartare - fijne kruidensaus
creme brule of souffle limoncello
€ 40,00
