ONZE MENU'S
Hieronder vinden jullie het aanbod aan suggesties, dagschotels en menu's
SUGGESTIE -MENU
SUGGESTIES
Voorgerechten
Slaatje mozarella, gerookte zalm , mosterdvinaigrette
23.00 €
Gebakken gamba ( bodypeel ) in kruidenboter
26.00 €
Scampi op Griekse wijze ( tomaat-fetakaas )
21.00 €
Hoofdgerechten
Rib eye “Ierse Angus” 300gr
natuur
36.00 €
saus + 4-6 €
Schelvishaas “Paela Style” jus kreeft
36.00 €
mosselen natuur
33.00 €
mosselen wijn of lookroom
34.00 €
Dessert
Huisbereide chocolade mousse
12.00 €
Huisbereide chocolade mousse “special”
15.00€
( vanilleijs-amarettocreme likeur )

DAGSCHOTELS
dinsdag 19/08/2025
preisoep- balletjes tomaat FR
€ 18,00
vrijdag 22/08/2025
wortelsoep -zalm mousseline PR
€ 18.00
dinsdag 26/08/2025
champignonsoep - steak FR
€ 18.00
vrijdag 29/08/2025
brocolisoep - gepaneerde vis tartare
€ 18.00
dinsdag 02/9/2025
groentensoep - goulash FR
€ 18.00
dinsdag 23/9/2025
tomatensoep - vol au vent FR
€ 18.00

MENU'S
Kreeftenmenu
Hapje van de chef
Kroketje van kreeft of Romig kreeftensoepje of Carpaccio van tonijn
Canadese kreeft (500gr) met keuze uit volgende bereidingen
( belle-vue / blanke botersaus / thermidor - met lookboter - a la nage - à l'amoricaine )
Creme brule of ijs souffle limoncello
€ 82,00
Scampi schotel DELUXE
Deze formule is NIET verkrijgbaar op zaterdag zon en feestdagen
Hapje van de chef
Scampi schotel bestaande uit 3x4st scampi met pikante aardappelpartjes-met keuze uit
chef - diabolique - curry - look - gebakken slaatjeen tartare - fijne kruidensaus
creme brule of souffle limoncello
€ 40,00
