top of page

ONZE MENU'S

Hieronder vinden jullie het aanbod aan suggesties, dagschotels en menu's

PAAS - MENU
Paas zondag en Paas maandag

Hapje van de chef

***

Slaatje gebakken scampi en gerookte zalm met groene asperges

***

Iberico varken met belgische asperges, sausje spek en zilveruitjes, tortilla chorizzo

of

Gebakken roodbaars met belgische asperges, romig vissausje met garnaaltjes, puree

***

Trio van chocolade met rood fruit

59.00€

 

Pasen chocolaatjes

DAGSCHOTELS

dinsdag 18/3/2025

champignonsoep- kipbil provencal FR

€ 18,00

vrijdag 21/3/2025

witloofsoep- tongschar fijne groenten PR

€ 18,00

dinsdag 25/3/2025

tomatensoep- stoofvlees FR

€ 18.00

vrijdag 28/3/2025

knolseldersoep -scampi tomaat PR

€ 18.00

dinsdag 01/3/2025

fijne groenten bouillon- steak FR

€ 18.00

vrijdag 3/3/2025

pompoensoep - zalm mousseline PR

€ 18.00

RestaurantKofschipVleesgerecht.jpg

MENU'S

Kreeftenmenu

Hapje van de chef
 

Kroketje van kreeft of Romig kreeftensoepje of Carpaccio van tonijn

Canadese kreeft (500gr) met keuze uit volgende bereidingen
( belle-vue / blanke botersaus / thermidor - met lookboter - a la nage - à l'amoricaine - met curry en appel )

Creme brule of ijs souffle limoncello

€ 82,00

Scampi schotel DELUXE

Deze formule is NIET verkrijgbaar op zaterdag zon en feestdagen
 

Hapje van de chef
 

Scampi schotel bestaande uit 3x4st scampi met pikante aardappelpartjes-met keuze uit
chef - diabolique - curry - look - gebakken slaatjeen tartare - fijne kruidensaus

creme brule of souffle limoncello

€ 40,00

RestaurantKofschipGerechtSchaaldieren.jpg
bottom of page