ONZE MENU'S
Hieronder vinden jullie het aanbod aan suggesties, dagschotels en menu's
-----------------
SUGGESTIE -MENU
Hapje van de chef
***
slaatje gebakken scampi, gerookte zalm en asperges
***
iberico varken met belgische asperges, sausje spek en zilveruitjes, tortilla chorizzo
***
Taartje peer chocolade- caramel, sorbet stoofpeer, gemarineerde peer
68.00€
SUGGESTIES
Voorgerechten
Slaatje gebakken scampî, gerookte zalm en asperges
24.00 €
Asperges opz'n vlaams met gerookte paling
24.00 €
Hoofdgerechten
Iberico varken met asperges, sausje spek en zilveruitjes, tortilla chorizzo
36.00€
Gebakken roodbaars met asperges,
romig vissausje en garnaaltjes , puree
36.00€

DAGSCHOTELS
dinsdag 20/5/2025
minestrone- steak FR
€ 18,00
vrijdag 23/5/2025
witloofsoep- visfilet preisaus PR
€ 18,00
dinsdag 27/5/2025
goentensoep- kippebil provencal FR
€ 18.00
vrijdag 30/5/2025
curysoep -visiflet mosterdsaus PR
€ 18.00
dinsdag 3/6/2025
bloemkoolsoep- stoofvlees FR
€ 18.00
vrijdag 6/6/2025
tymsoep- scampi tomaat PR
€ 18.00

MENU'S
Kreeftenmenu
Hapje van de chef
Kroketje van kreeft of Romig kreeftensoepje of Carpaccio van tonijn
Canadese kreeft (500gr) met keuze uit volgende bereidingen
( belle-vue / blanke botersaus / thermidor - met lookboter - a la nage - à l'amoricaine - met curry en appel )
Creme brule of ijs souffle limoncello
€ 82,00
Scampi schotel DELUXE
Deze formule is NIET verkrijgbaar op zaterdag zon en feestdagen
Hapje van de chef
Scampi schotel bestaande uit 3x4st scampi met pikante aardappelpartjes-met keuze uit
chef - diabolique - curry - look - gebakken slaatjeen tartare - fijne kruidensaus
creme brule of souffle limoncello
€ 40,00
