Onze menu's...

Kreeftenmenu

Hapje van de chef

6 oesters natuur of Romig kreeftensoepje of Gerookte zalm met pannacotta van aardappel

Canadese kreeft (650gr) met keuze uit volgende bereidingen ( belle-vue / blanke botersaus / thermidor - met lookboter - a la nage - à l\\\'amoricaine - met curry en appel )

Chocolade mousse of Sorbet met vers fruit of Dame blanche

71.00 € per persoon

Trappistenmenu

Hapje van de chef (Hierbij wordt La Trappe blond geserveerd)

Stukje kabeljauw op een bedje van prei en een sausje van graantjesmosterd ( hierbij wordt Achel blond geserveerd)

Kalfssteak of paardensteak met een sausje van ajuin en spek met verse frietjes (Hierbij wordt Rochefort bruin geserveerd)

Assortiment Franse kazen of Sorbet met vers fruit of Dame blanche

Deze menu is enkel en uitsluitend verkrijgbaar op donderdag en vrijdag ( niet op feestdagen)

58.00 € per persoon

scampi schotel DELUXE

hapje van de chef

scampi schotel bestaande uit 3x4st scampi met pikante aardappelpartjes-met keuze uit   chef - diabolique - curry - look - gebakken slaatjeen tartare - fijne kruidensaus

ijstaartje Paraiso tropical

Deze formule is NIET verkrijgbaar op zaterdag zon en feestdagen

29.00 € per persoon